Segona Catalana - Grup 6 - Jornada 10

Dissabte, 11 de desembre de 2021 - 17:00 hores

Mpal. Llavaneres

Crònica (Josep Robles)
Partit, que a priori, es presentava força difícil amb la visita del líder, C.F. Caldes, al Mpal. de Llavaneres, que finalitza amb empat a un gol i després de remunta el gol dels visitants.
Una primera part sense ocasions clares de gol fins que al 28, un xut des de fora l’àrea de l’equip visitant anava a les mans, de forma involuntària, d’en Killian, l’àrbitre xiulava penal, penal molt protestat i amb seva transformació a la dreta d’en Franc posava el 0-1 al marcador. En les acaballes de la primera part, minut 45, en Pol treia una pilota sota pal. Amb el resultat de 0 a 1 s’arribaria al descans.

La segona l’equip va sortir disposat a capgirar el marcador bolcant-se sobre la porteria visitant, però sense massa perill fins que al 28 una pilota llarga de Guillem sobre Gus, aquest s’internava dins l’àrea i era objecte de falta per porter que l’àrbitre xiulava com a penal, penal llançat per Guillem donant l’empat a un gol. L’equip va insistir però el gol de la victòria es va resistir davant l’enorme feina realitzada.

Al final empat a un gol en un partit molt treballat on només cal felicitar a l’equip per la feina, entrega, ... realitzat.