Socis

CARTA OBERTA A SOCIS I AFECCIONATS

 

Sant Andreu de Llavaneres, 20 de març de 2016

 

  Benvolguts socis i afeccionats, 

 

  En vistes a la nova situació de creixement en que es troba el nostre Club, degut bàsicament al propi creixement del poble i, perquè no dir-ho, les coses han anat més o menys bé als darrers anys; ens trobem en la necessitat de demanar-vos la vostre col·laboració per a poder decidir el tipus de Club que volem.

 

  En la nostra modesta gestió hem apostat aquests darrers temps per un primer equip el màxim d’exemplar possible, tant  en el que fa al joc com en la implicació i compromís amb el Club, amb el propòsit d’estimular el futbol base i poder oferir-los-hi un referent més que digne.

 

  En quan al futbol base hem optat per donar cabuda a tots els joves i infants del nostre poble, tanmateix però, intentant crear alguns equips prou competitius per evitar la marxa de molts d’aquests joves a altres clubs tot buscant més nivell i projecció.

 

  Pretenem amb aquesta crida que tots els socis vinguin a renovar les seves dades per a poder informar-los degudament. I a tots els afeccionats en general, que es facin socis  per una simbòlica quantitat de 40 euros l’any i així poder, entre tots, decidir el futur immediat del nostre estimat Club.

 

  Per a qualsevol dubte podeu dirigir-vos a les oficines del Club o als telèfons 937952957/ 629037280 o mitjançant correu electrònic  a info@cellavaneres.com

 

  Visca el Llavaneres !!

LA JUNTA DIRECTIVA