Segona Catalana - Grup 6 - Jornada 12

Dissabte, 08 de gener de 2022 - 16:00 hores

Mpal. Llavaneres

Crònica (Josep Robles)
Partit amb un resultat contundent favorable a l’equip llavanerenc que serveix per incrementar la confiança amb l’equip.

Una primera part on al minut 16 en Badre amb una internada dins l’àrea era objecte de falta amb el corresponent penal, penal llançat per Guillem que feia puja al marcador el primer gol. Al 44 l’Adel feia el segon en resoldre un embolic dins l’àrea després d’un llançament de corner. Al 45 primer xut visitant que en Franc aturava sense problemes. Amb el resultat de 2 a 0 s’arribaria al descans.

La segona part s’iniciava, minut 11, amb un remat de cap d’en Cristian en un llançament de corner que la defensa treia sota pals. Al 16 l’Ivan Castillo, en jugada per banda de Badre, rematava a gol fent el tercer. Al 25 en Guss feia el quart en aprofitar una assistència d’en Pablo que el deixava tot sol davant el porter. Al 26 Badre feia el cinquè.